World Choral Day – 2de zondag van december

De Internationale Koorfederatie (IFCM) startte in 1990 met het initiatief van een internationale koordag. The World Choral Day is een grensoverschrijdend koor evenement dat de waarden van solidariteit, vrede en begrip tussen mensen over de hele wereld wil uitdragen dankzij de universele taal van de muziek.

Duizenden koren hebben zich in de afgelopen 23 jaar al uitgeleefd bij de viering van de World Choral Day op of rond de 2e zondag van december. Miljoenen zangers over de hele wereld waren reeds betrokken bij World Choral Day concerten, festivals, meezing evenementen, koorseminaries, vriendschapsdagen enzovoort.

Deel jouw passie voor samenzang en koormuziek met de mensheid en doe mee.
Wil je met jouw koor ook deel uitmaken van dit universele project ? Schrijf je dan in via  http://www.ifcm.net. Het kost maar 5 minuutjes.

Informatie over de meest recente editie vind je op http://www.worldchoralday.org/ en via hun World Choral Day pagina op  .

Moet je daarvoor eerst op zoek naar gepaste nieuwe koormuziek ? Onze koorbibliotheek zit vol met fijne koormuziek voor verschillende koorsamenstellingen. En er komt bijna wekelijks nieuw werk bij !

This entry was posted in Actualiteit, Koorwedstrijden and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.